Systemisk narrativ blog

I en periode i 2010 havde jeg en aktiv blog, hvor jeg i alt skrev 25 blog-indlæg. Jeg lukkede bloggen i 2011 især på grund af manglende tid.

Blog-indlæggene har jeg nu flyttet her til hjemmesiden.

Kommentarer - og mine svar - kan læses neden under mine ord i flere af indlæggene.

Du er stadig velkommen til at kommentere på blog-indlæg, og jeg vil besvare seriøse kommentarer. Spørgsmål eller kommentarer iøvrigt kan rettes til mig på jm@jacobmosgaard.dk eller 51 64 14 99.

Nedenfor ses den tekst, der lå på en velkomst-side, og som kan give en idé om, hvad ideerne bag bloggen var:

"Velkommen til min blog.

Denne blog er til for den kritiske, frie refleksion. For psykologiske emner, samfundsmæssige emner, hverdagsemner, kulturelle emner.


Formålet er for det første: Forsøget på dialog med interesserede mennesker om interessante emner, særligt måske os med en optagethed af systemiske og narrative ideer.


For det andet er formålet: Forsøget på at vise, at systemisk og narrativ tænkning og praksis ikke kun tilhører terapiverdenen, men faktisk er måder at se på verden. Måder at analysere aktuelle og evige problemstillinger og dilemmaer, pudsigheder og begivenheder.


Nogle indlæg er måske mest interessante for fagfolk, mens andre måske indeholder betragtninger, som bredere kredse kan finde vedkommende.


Alle er velkomne. Finder du nogle af emnerne spændende, inspirerende eller provokerende, så post endelig kommentarer, respons, uddybelser eller spørgsmål.
"

Blogindlæg - overordnede emner:

Blogindlæg for Seminarer.dk

Ud over disse blogindlæg har jeg i forbindelse med uddannelser for Seminarer.dk bidraget med to​ indlæg på deres hjemmeside. Læs dem her:

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk