Kommunikation for ledere

Jeg tilbyder et kursus i Kommunikation for ledere. Et kursus der henvender sig både til ledere i private virksomheder og ledere i offentlige organisationer. Kurset er for dig, der ønsker at udvide din forståelse og mestring af kommunikationen i rollen som leder. Det bliver et særdeles praksisorienteret kursus.

Træning og afprøvning af forskellige former for kommunikation er det helt centrale i dette kursus.

Vigtige begreber og metoder vil blive:

  • Systemisk kommunikation
  • Cirkulære og refleksive spørgsmål
  • Anerkendende kommunikation
  • Nysgerrige og uærbødige spørgsmål
  • Dialogiske processer

Du vil som leder blive bedre klædt på til at kommunikere med medarbejdere og kolleger og samarbejdspartnere på et helt nyt niveau. Du vil ikke blive bedre til at ”overbringe kommunikative budskaber eller beskeder”, men snarere til at gennemskue den kommunikation, du er omgivet af og bedre kunne udfordre og forandre ufrugtbare eller ligefrem skadelige måder at kommunikere.

Du vil blive inviteret til at indgå i dialog frem for monolog i ledelse. Som leder giver netop dialogen dig mulighed for at nå bredere ud, at arbejde sammen med din organisation og med dit team.

Træningen og afprøvningen vil tage udgangspunkt i eksempler fra egen hverdag. Deltagerne vil således få mulighed for at komme til at arbejde med egne sager, situationer, overvejelser, problemer og dilemmaer.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk