Kurser

Jeg tilbyder undervisning, både i form af uddannelser, workshops, oplæg eller foredrag.

Jeg har erfaring med undervisning i mange forskellige emner: til venstre kan ses forskellige eksempler, og flere vil blive tilføjet i løbende opdatering. Se en udtømmende liste i mit Undervisnings-CV.

Undervisningen kan planlægges sammen med jer, således at de kommer til at passe til specifikke behov.

Indholdet af undervisningen

Kurserne kan rangere fra det teoretiske til det praksisnære. Og fra kurser rettet imod professionelle til kurser for almindelige borgere.

I den ene ende overordnede introduktioner af systemisk terapi, af narrativ praksis, af anerkendende pædagogik eller af forskellige psykologiske hovedområder, såsom socialpsykologi eller udviklingspsykologi.​

I den anden ende mere metodisk orienteret undervisning i arbejdet med par, familier og grupper eller arbejdet med supervision eller ledelse.

Klik eventuelt på et af emnerne her til højre - eller på mobiltelefoner i menuen. Her kan du læse om en lang række emner, jeg kan tilbyde kurser indenfor.

Hvem underviser jeg?

Kurserne kan tilrettelægges til professionelle grupper, såsom psykologer, pædagoger eller andre faggrupper inden for arbejdet med mennesker.


Jeg tilbyder dog også undervisning i mere generelle emner henvendt til ledergrupper, medarbejdere eller blandede grupper af borgere.

Kontakt mig gerne med specifikke ønsker eller foreløbige forespørgsler.​

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt