Supervision - teori og metoder

Ud over at tilbyde supervision af enkeltpersoner og personalegrupper, tilbyder jeg også undervisning i supervision. For folk, som selv arbejder som supervisorer eller for arbejdspladser, som ønsker at indføre eller udvikle kollegial supervision.


Behovene kan variere, men nogle temaer i undervisningen kan være de nedenstående. Der vil kobles med træning af forskellige metoder:

Hvad er supervision?

Afgrænsning af feltet. Supervision vil blive placeret mellem rådgivning og terapi, og mellem konsultation og konference. Og om forskellige konteksters forskellige behov.

Spændvidden af supervision

Supervision kan omhandle mange problemstillinger af arbejdsrelateret art, lige fra dilemmaer om personlig stil, over konkrete cases til organisatoriske spørgsmål.

Supervision på refleksionens domæne

Præsentation af den særlige kontekst, som typisk karakteriserer supervision. Et supervisionsrum befinder sig bedst i et rum med mange sandheder frem for i et rum med søgen efter en enkelt.
Om fokuseringen på supervisandens ønsker og mål.

Metoder i supervision

Interviewteknikker for supervisoren gennemgås og trænes: Herunder cirkulære og refleksive spørgsmål, anerkendende udforskning og løsningsfokuserede metoder.
Præsentation og øvelse af reflekterende team, af en outsider witness-tilgang og af andre måder at bruge en gruppe.

Kontakt mig gerne med specifikke ønsker, således at undervisningen kan sættes sammen ud fra lige præcis din eller jeres arbejdskontekst.

Læs eventuelt flere af mine overvejelser om supervision her på hjemmesiden.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt