Personale-supervision

Arbejdet med mennesker kan være komplekst og fyldt med dilemmaer. Den enes perspektiv er ikke altid det samme som den andens, og personalets forståelser af problemstillinger deles ikke nødvendigvis af de mennesker, der forsøges hjulpet.

Supervision kan være et nødvendigt rum til navigation i disse komplekse sammenhænge. Supervision kan både have fokus på konkrete problemer og være en kontekst for skabelse af et fælles sprog om det fælles arbejde.

Personalesupervision som refleksionsrum

Supervision er for mange arbejdspladser et vigtigt rum for refleksion. Mange af døgnets timer kan ofte være opfyldt af "skal"-opgaver og beslutninger, og supervision kan være det tidspunkt, hvor der er tid og plads til udvide perspektiverne frem for at indsnævre dem. Til at opdage forskellige muligheder frem for at nå frem til enighed om en enkelt.

Personalesupervision som fagligt udviklingsrum

Nogle organisationer eller virksomheder ænsker et særligt fokus på udvikling af særlige faglige kompetencer eller understøttelse af en bestemt kultur. Også dette kan det til tider være svært at finde tid til i en presset hverdag. Supervision kan også her være muligheden for at fordybe sig i disse processer.

Personalesupervision som bevidning

At arbejde med mennesker er som nævnt ikke altid let - det kræver en personlig, men ikke en privat, tilstedeværelse ud over den professionelle faglighed. Derfor rammes mange helt naturligt også personligt af dilemmaer eller livshistorier, som de støder på i hverdagen.

Supervision kan være et rum for opbakning, sparring og bevidning, altså en styrkelse af den enkeltes oplevelser af kompetence samt en styrkelse af fællesskabsånden på en arbejdsplads.

Supervision i praksis

Jeg kommer som supervisor på en lang række arbejdspladser, og kan også i en vis udstrækning modtage personalegrupper i mine lokaler i Gentofte. Jeg tilbyder bl.a. systematisk, fx månedlig, supervision af pædagogisk personale.

Specifikke ønsker og forhåbninger kan afklares i samarbejde med mig inden samarbejdet påbegyndes, og vil iøvrigt blive evalueret løbende, således at alle parter bliver så tilfredse som muligt.
Kontakt mig meget gerne med spørgsmål eller forespørgsler.

Min teoretiske tilgang er systemisk og narrativ supervision. Læs mere om ideerne bag forskellige steder her på hjemmesiden, fx her.

Læs listen over steder, jeg har superviseret både før og nu i mit Supervisions-CV.

Læs også flere refleksioner om supervision her på hjemmesiden, eventuelt også i mine blogindlæg.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt