Gruppeterapi

Jo flere stemmer, jo flere muligheder kan jeg finde. Og jo flere øjne, jo mere tydeligt bliver mit problem - og løsningen på det. Sådan opleves og beskrives ofte fordelene ved gruppeterapi frem for individuel terapi.

Har du lyst til at søge hjælp ikke gennem samtaler med en psykolog alene, men sammen med andre med andre problemstillinger?

Grupper kan ofte give noget helt særligt. Samværet med andre kan give muligheden for ikke bare at få set sin situation fra en professionel psykologs synsvinkel - det åbner også for at blive set og hørt af flere andre ligestillede gruppedeltagere.

Det kan også give muligheden for at genkende sine egne problemer eller dilemmaer hos andre, Det kan gøre det muligt at arbejde med eller forstå sin egen situation - uden at være følelsesmæssigt involveret.

Deltagere i gruppeterapi opdager ofte, at de ikke kun er forskellige mennesker. De er også mennesker i samme båd og ofte med flere fælles berøringspunkter, end de havde troet.

Terapi i gruppe kan med andre ord give dig spørgsmål, refleksioner og ideer fra en psykolog - samtidig med at du har en gruppe vidner til din historie og dine vanskeligheder.

En god gruppestørrelse er på 5-8 deltagere. Et gruppeforløb er på 10 gange 2 timer en eftermiddag om ugen.

Jeg starter grupper med jævne mellemrum. Vil du gerne skrives på venteliste til gruppeterapi?

Ring på telefon 51 64 14 99 eller skriv til mig her og hør mere.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt