Parterapi

I parforhold er én plus én ikke altid to. Der opstår noget nyt, når to personer beslutter at dele livet med hinanden. Ofte er det berigende, men lige så ofte kan det være udfordrende.

Når par søger hjælp, er dialogen imellem dem ofte vanskelig eller fastlåst. Jeg vil i parterapien søge at skabe rum for, at begge parter lytter og oplever sig lyttet til, således at der åbnes for, at parret kan få øje på nye veje frem.

Temaer i parforhold kan være kærlighed, sexliv, bebrejdelser og anerkendelse, individualitet og fællesskab, jalousi. Måske går den ene eller begge i tanker om skilsmisse.

Parterapi er muligheden for at arbejde med denne slags udfordringer. Men der kan også være andre fordele ved at være to til en samtale. En partner kan være en vigtig støtte i en svær situation, eller partneren kan selv være blevet påvirket af den andens personlige problemer.

Der er typisk afsat 1½ time til en parsamtale, men andet kan aftales ved andre ønsker.

Parterapien foregår som udgangspunkt i min praksis. Læs eventuelt mere her om parterapi i Gentofte.


Den teoretiske tilgang til parterapien er systemisk og narrativ. Læs mere om, hvad dette betyder forskellige steder på hjemmesiden, fx i nogle af mine artikler.


Du kan også læse refleksioner om parforhold og parterapi på min systemisk narrative blog.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt