Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer, som er på vej imod autorisation, såvel individuelt som i grupper.

Også psykologer på vej igennem specialistuddannelsen tilbydes supervision.

Jeg tilbyder også supervision til andre faggrupper, typisk i form af supervision af hele personalegrupper. Jeg har erfaring med supervision af en række forskellige arbejdsfelter, fx inden for socialpædagogiske, psykiatriske, socialpsykiatriske eller familieterapeutiske områder.

Supervision er en måde at arbejde med at skabe et bedre fagligt overblik over sine forståelses- og handlemuligheder. I supervision søger vi efter nye forståelser, nye vinkler, nye måder at gå til svære sager - og efter ny energi, når du er kørt træt.

Jeg lægger vægt på respekt, nysgerrighed og kreativitet i forhold til ideer og metode. Det betyder, at jeg har nogle forslag til måder at tale sammen, men at det er vigtigt med fleksibilitet i forhold til den enkeltes særlige situation og ønsker. Emnerne kan strække sig vidt - fra dilemmaer i forhold til personlig stil, over organisatoriske spørgsmål og til mere traditionel sagssupervision, og tilgangen vil naturligt variere i relation til emnet.

Supervisionen foregår på et systemisk og narrativt grundlag. Foregår det i gruppe, involveres gruppen - eksempelvis som reflekterende team eller outsider witness team. Er hele gruppen involveret i problemstillingen, som det ofte er tilfældet i personalesupervision, finder vi alternative måder at bruge gruppen kreativt.

Supervisionen kan foregå på arbejdspladsen eller i min praksis.

Læs eventuelt lidt flere overvejelser over supervision i Lyngby. Eller i mine blog-indlæg om supervision.


Mere uddybende kan du også læse om personalesupervision.
Læs eventuelt om, hvor jeg har superviseret, i mit Supervisions-CV.

Er du psykolog eller psykoterapeut og ønsker supervision mere målrettet at få flere klienter, tilbyder jeg specifikt hjælp til effektiv markedsføring på internettet. Læs om annonce-coaching.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Lyngby Hovedgade 96, 2800 Kgs.Lyngby

CVR: 31931487

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk