Professionel supervision til psykologer og andre faggrupper

Jeg tilbyder supervision til psykologer, som er på vej mod autorisation – både individuelt og i grupper. Også psykologer på vej gennem specialistuddannelsen tilbydes supervision.

Jeg tilbyder også supervision til andre faggrupper – typisk i form af supervision af hele personalegrupper. Jeg har erfaring med supervision af en række forskellige arbejdsfelter, f.eks. inden for socialpædagogiske, psykiatriske, socialpsykiatriske eller familieterapeutiske områder.

Jeg lægger stor vægt på respekt, nysgerrighed og kreativitet i forhold til ideer og metode. Det betyder, at jeg har nogle forslag til måder at tale sammen, men at det er vigtigt med fleksibilitet i forhold til den enkeltes særlige situation og ønsker. Emnerne kan strække sig vidt – fra dilemmaer i forhold til personlig stil over organisatoriske spørgsmål til mere traditionel sagssupervision. Tilgangen vil naturligt variere i relation til emnet. 

Hvad er supervision, og hvordan foregår det i praksis?

Supervision er en måde at arbejde med at skabe et bedre fagligt overblik over sine forståelses- og handlemuligheder. I supervision søger vi efter nye forståelser, nye vinkler, nye måder at gå til svære sager og ny energi, når man er kørt træt.

Supervisionen foregår på et systemisk og narrativt grundlag. Foregår det i en gruppe, involveres gruppen – f.eks. som reflekterende team eller outsider witness team. Er hele gruppen involveret i problemstillingen, som det ofte er tilfældet i personalesupervision, finder vi alternative måder at bruge gruppen kreativt. Supervision kan foregå på arbejdspladsen eller i min praksis. 

For psykologer, som har brug for ekstern supervision med henblik på autorisation

​For psykologer vil supervision med henblik på autorisation oftest også indeholde et personligt element – supervision vil i den sammenhæng typisk også være en lærings- og udviklingskontekst, og med et naturligt fokus på den nye psykologs rolle på arbejdspladsen.

Eventuelt kan flere timer slås sammen til hele eller halve dage for at opnå de 40 timers eksterne supervision, og er det bedre for dig, kan supervisionen i de tilfælde foregå andre steder på Sjælland, Lolland / Falster eller Fyn. 

Læs evt. lidt flere overvejelser over supervision i Lyngby eller i mine blogindlæg om supervision. Mere uddybende kan du også lære om personalesupervision.

Du kan læse om, hvor jeg har superviseret i mit Supervisions-CV.

Kontakt mig her for at høre mere

Er du psykolog eller psykoterapeut, og ønsker du supervision mere målrettet at få flere klienter, tilbyder jeg specifik hjælp til effektiv markedsføring på internettet. Læs om annoncecoaching.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker mere information om priser og muligheder. Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål. Ring til mig på telefon: 51 64 14 99 eller send en mail til: jm@jacobmosgaard.dk.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk