Terapi​

​Menneskelivet er komplekst. Det er fuld af glæder, spændende begivenheder og ukomplicerede episoder, men til tider også af udfordringer og vanskeligheder. Mange problemer klares ved egen hjælp eller med støtte fra familie, venner eller kolleger, men til tider kan der opstå situationer, hvor dette ikke er nok.

Terapi - eller psykoterapi - er samtale med en professionel, med en person, der kan lytte og måske stille nye spørgsmål til den vanskelige situation. Nogle gange kan det hjælpe at få vendt situationen på ny, så man kan komme frem til en ny forståelse af det, der sker, eller det kan hjælpe at forlige sig med sin situation og finde nye måder at forholde sig til den. Andre gange er der behov for mere konkrete forandringer eller handlinger, behov for at være mere løsningsfokuseret.

Det er væsentligt for den systemiske tilgang til terapi at anerkende den enkeltes præmisser og også den enkeltes hidtidige og nuværende indsatser i forhold til problemet. Jeg vil – muligvis oftere end andre psykoterapeutiske retninger – interessere mig særligt for muligheder, håb, og ønsker til fremtiden.​

​Det er vigtigt for mig at følge de ønsker til et forløb, som du eller I har. Både emner, måder at tale sammen på, antallet af deltagere og målet for samtalerne aftaler vi i fællesskab.

Læs også mine refleksioner over forskellige aspekter af psykoterapi på min blog.

Kontakt mig med ønsker eller spørgsmål på telefon 51 64 14 99 eller send mig en e-mail på jm@jacobmosgaard.dk.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt