Psykolog i Gentofte

Som psykolog i Gentofte er jeg langt fra alene om at lave terapi, supervision og andre typiske psykolog-ydelser. Det kan være svært for mange at vælge hvilken psykolog, der er den rette for lige præcis dem. Jeg skal forsøge at præcisere mine specifikke kerneområder her.

Her er derfor en oversigt over, hvad der kendetegner det, jeg kan tilbyde:

Psykoterapi – jeg tilbyder individuel terapi til enkeltpersoner med forskellige typer problemstillinger, parterapi til mennesker med problemer i parforholdet og familieterapi til familier og andre større netværk.

Supervision – jeg tilbyder supervision og coaching individuelt og i gruppe af psykologer på vej imod autorisation og specialistgodkendelse, men også til andre faggrupper end psykologer, fx personalegrupper inden for det offentlige eller det private.

Undervisning – jeg tilbyder undervisning inden for en række forskellige fagområder, både teoretisk og praktisk orienteret, og både inden for områder typiske for psykologers arbejde og mere brede emneområder.​

Systemisk og narrativ referenceramme – en autoriseret psykolog arbejder ikke på må og få, men har som del af sin uddannelse tilegnet sig viden om forskellige tilgange til psykologisk arbejde, således at der kan ydes en fagligt og teoretisk velovervejet hjælp. Jeg selv er efteruddannet i og arbejder således også efter nogle specifikke grundideer, hvilket influerer på de konkrete spørgsmål, samtaler og metoder. Jeg uddyber disse tankegange andetsteds på hjemmesiden.

Hvor finder du min psykolog-praksis?

Jeg holder til godt fem kilometer nord for København, i Gentofte. Jeg har dog som psykolog opgaver forskellige steder på Sjælland, Fyn og Jylland og er åben for aftaler uden for både København og Gentofte.

Mine lokaler i Gentofte ligger i gå-afstand fra Gentofte Station - to minutters gang fra Gentoftegade.

Adressen er Adolphsvej 43B, 2880 Gentofte. Se placeringen på kortet.

Læs mere om mine erfaringer som psykolog.​

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt