Hvem er jeg?

Jeg er 49 år og autoriseret psykolog(cand.psych.) med flere års erfaring som psykoterapeut. Jeg er godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist i psykoterapi med voksne.

Jeg er netop fra 2018 også godkendt supervisor på specialistniveau af Dansk Psykolog Forening.

Jeg har erfaring med at tale med både børn, unge og voksne. Jeg har arbejdet på familiecenter og inden for psykiatrien med grupper, familier, par og enkeltpersoner.

Jeg har desuden i mange år været supervisor inden for forskellige fagområder. Jeg har indgående kendskab til det socialpædagogiske, specialpædagogiske og psykiatriske felt, samt misbrugs- og familiebehandling. Læs evt. mere på hjemmesiden om, hvad jeg tilbyder ift. supervision.

Jeg underviser også en del i generelle og mere specialiserede emner, herunder fx systemisk og narrativ terapi, anerkendende pædagogik, sorg og krise, par- og familieterapi, diagnoser, sociale medier mm. Læs evt. mere her på hjemmesiden om, hvad jeg tilbyder af undervisning.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg arbejder i overensstemmelse med reglerne​ for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.


Jeg er optaget af teorier og praksisser inden for den såkaldte systemiske og narrative tænkning

Gennem nogle år har jeg været næstformand i Dansk forening for systemisk terapi og konsultation (STOK).

Fra 2020 er jeg dansk redaktør af det nordiske tidsskrift Fokus på familien.


Læs mere om mig i mit cv, eller kontakt mig pr. telefon, 51 64 14 99, eller e-mail, hvis du ønsker at vide mere.

Du kan desuden læse mere om, hvad jeg tilbyder, og hvad jeg står for, på disse sider. Læs fx mine blog-indlæg eller alle de gange, jeg er blevet interviewet til diverse medier. Eller du kan læse mine refleksioner over at opsøge mig som psykolog i Gentofte.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk