100 myter om kærlighed og forelskelse

Jeg er meget stolt over publiceringen af min første bog den 31. maj 2018.

Titlen er "100 myter om kærlighed og forelskelse". Dens forside kan se her til højre, og bogen kan købes i fysiske boghandler og online, fx her.​

Hvad handler den om: Læs bagsideteksten herunder, plus nogle links til omtaler, interviews mm. i forbindelse med bogen:

Kærlighed og forelskelse. Det er noget, vi alle kan relatere til, og to ting mange af os er usikre og uvidende om. Fra barnsben hører du myter og udsagn om kærlighed, såsom: Den man elsker, tugter man. I teenageårene får du fortalt, at forelskelse er en form for sindssyge. Og i dit voksne liv hører man om den eneste ene, eller at modsætninger mødes, og sød musik opstår.

​”100 myter om kærlighed og forelskelse” går videnskabeligt og psykologisk i dybden med kærligheds- og forelskelsesmyter og undersøger emner som samliv, parforhold, singlelivet, køn og identitet. Mange af bogens myter er aldrig før blevet sat under kritisk lup, og det bevirker, at mange stadig tror på myter, som måske er forkerte.
Der er ikke endegyldige svar i forbindelse med kærligheds- og forelskelsesmyter, men denne bog forsøger at komme med saglige og videnskabelige betragtninger om myter som f.eks. at vi altid falder for de samme typer, at kærligheden til vores børn er stærkere end den romantiske kærlighed, at stormende forelskelse hører ungdommen til. Måske er nogle af disse forestillinger direkte forkerte eller er der noget om snakken? Det kan du finde svar på i ”100 myter om kærlighed og forelskelse”.
Forfatteren bag bogen er Jacob Mosgaard, som er psykolog og specialist i psykoterapi med voksne. Han beskæftiger sig dagligt med samliv, kærlighed og parforhold.

Medieomtale

TV 2:  

Vi tester 13 kærlighedsmyter, der kan spænde ben for din lykke 17/5 2018

​​

Berlingske:

Ideen om den eneste ene er den mest gennemgribende og konfliktfyldte myte i vore dage 24/6 2018

Blog: Psykolog Birgitte Sølvstein:

Boganbefaling og 2 historier (inkl. et mirakel) fra mit kærlighedsliv 29/6 2018

Lime:

7 myter om forelskelsen 2/7 2018

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Lyngby Hovedgade 96, 2800 Kgs.Lyngby

CVR: 31931487

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk