100 myter om kærlighed og forelskelse

KØB BOGEN!

"Bogen som vi alle burde læse! Forfatteren formår af afkode mange af de myter der findes omkring kærlighed og forelskelse og giver flere gode råd med på vejen. Det bliver gjort uden brug af floskler og generelle overvejelser, men med en velbegrundet og teoretisk underbygget argumentation med seriøse kildehenvisninger."

- Jens B., anmeldelse, Saxo.dk

"​Det er oplysende, tankevækkende og ofte overraskende læsning, der har givet anledning til mange spændende samtaler med min mand og med veninder. Jeg tror, at én af grundene til, jeg er så vild med Jacobs bog, er at den gør op med myter, som ikke tjener os. Kærligheden er stor og fantastisk, men den kan også være svær, og vi kan brænde os alvorligt på den."

Psykolog Birgitte Sølvstein, blog

"Jeg fik undervejs selv punkteret en række myter og forestillinger, jeg havde omkring kærlighed, og alt hvad der dertil hører, og jeg føler, jeg er blevet klogere af at læse bogen. Nogle ting kom bag på mig, andet var rart at få nuanceret, mens andre ting var gode at blive mindet om. Mange steder er forfatteren knivskarp og har nogle meget vigtige og hjælpsomme pointer. Således bliver bogen som nævnt også til en vis grad en selvhjælpsbog ud i kærlighedens verden. I bogen kan man således både finde viden, inspiration, råd og trøst."

Majken Skjølstrup, anmeldelse, P - Psykologernes fagmagasin

Jeg er meget stolt over publiceringen af min første bog den 31. maj 2018 på FADLs Forlag.

​Titlen er "100 myter om kærlighed og forelskelse". Bogen kan købes i fysiske boghandler og online, både som fysisk bog og som lydbog.

Læs her et uddrag af bogen!​

Anmeldelser

Lektørudtalelse

"For alle læsere med interesse i det psykologiske aspekt af kærlighed og forelskelse ... en god lille bog, der giver et indblik i kærlighedens forunderlige verden, og gør os klogere."

P- Psykologernes fagmagasin 16/8 2018

"Han formår at koge meget store, komplekse emner ned til korte og præcise tekster, samtidig med han får belyst dem fra mange vinkler."

Facebook-siden "100 myter om kærlighed og forelskelse" 12/9 2018

To 5-stjerners anmeldelser. Fx:

"Jeg er imponeret over Jacobs ide med at udfordre myterne om kærligheden og samtidig forsøge at tilføre al den gode viden, vi også har om kærligheden og relationerne."

Saxo - 5-stjerners anmeldelse 18/9 2018

"Jeg kan varmt anbefale denne bog til både nyforelskede og personer i langvarige forhold."

Saxo - 5-stjerners anmeldelse 2/10 2018

"Letlæselige, men dybe spadestik ned i kærlighedslivets mange myter!"

Seminarer.dk 22/10 2018

"Særligt fandt jeg kapitlet om køn og identitet spændende. Det var dejligt at læse, at myterne omkring køn og kønsidentitet bliver behandlet så nænsomt og respektfuldt."

Systemisk Narrativt Forum 21/1 2019

"Almenmenneskelige temaer som kærlighed og forelskelse inspirerer til nye overvejelser og ideer i Jacob Mosgaards legende og lette og samtidig informative formidling."

Saxo.dk - 5-stjerners anmeldelse 2/2 2019

"Når jeg nu læser Jacob Mosgaards bog ”100 myter om kærlighed og forelskelse”, så vågner jeg op og bliver ført ind i et univers af fakta, drømme, begær og en simpel følelse af håb."

Facebook3/2 2019

"En fantastisk dejlig bog, hvor nysgerrighed og humor er gennemgående træk, kan varmt anbefales."

Instagram 6/8 2019

"Jeg er ved at læse den her helt vildt smukke, finurlige, tankevækkende og lidt humoristiske bog."

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon 51 64 14 99 eller jm@jacobmosgaard.dk. ​
​Du kan også skrive direkte til mig herunder. Du hører fra mig indenfor et døgn.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Psykolog Jacob Mosgaard​

Kontakt​

​Telefon: 51 64 14 99

E-mail: jm@jacobmosgaard.dk