Familieterapi i Gentofte

Familier kan være mange ting. Og familieterapi vil derfor også være forskellig fra familie til familie.

Familieterapi kan involvere alt fra børn, forældre, bedsteforældre, søskende eller andre, som opleves at have en familiemæssig tilknytning. I postmoderne tider lever folk i mange udgaver af en familie, som ikke ligner den traditionelle kernefamilie. Selv veninder eller andre nærtstående uden blodets bånd kan med fordel inviteres med i en samtaleform, som stadig vil fungere efter familieterapiens metoder.

Familieterapi kan foregå på flere måder. Min måde er forbundet med systemisk og narrativ tænkning. Som særlig terapiform er familieterapi specielt knyttet til den systemiske terapi, og flere af ideerne inden for denne teori er inspireret af forskellige erfaringer med familieterapi som helt ny terapiform opfundet og opdyrket fra 1950erne og frem.

Jeg er uddannet i familieterapi og er med til at uddanne familieterapeuter, bl.a. på Skansen i Frederikshavn og på Diplomuddannelsen i familieterapi og relationel praksis på Københavns Professionshøjskole.

Lad mig kort beskrive, hvad familieterapi kan være:

Systemisk familieterapi​

Grundlæggende forstås familien i systemisk familieterapi som et tæt forbundet system, som er med til at skabe og opretholde problemer såvel som at løse eller opløse dem. Selv efter kernefamiliens opløsning giver basale ideer i familieterapi mening, idet de bygger på en grundlæggende relationel grundforståelse, hvor vi uanset den konkrete tilknytning ikke kan forstås uafhængigt af de relationer, vi indgår i.

En familieterapeut vil forsøge at forstå og forstyrre dårlige mønstre samtidig med, at familien inviteres til ny adfærd og til konstruktiv dialog om veje ud af problemerne.

Hvor foregår familieterapien?​

Jeg tilbyder i udgangspunktet familieterapi i Gentofte, men kan også i visse tilfælde komme hjem til jer.

Mine lokaler i Gentofte ligger i gå-afstand fra Gentofte Station eller Bernstorffsvej Station - to minutters gang fra den centrale Gentoftegade.

Adressen er Adolphsvej 43B, 2880 Gentofte. Se placeringen på kortet her.

Læs eventuelt mine mere overordnede refleksioner over familieterapi her på hjemmesiden.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt