Coaching i Gentofte

Coaching kan være mange forskellige ting. Forskellige coaches er inspireret af hver deres retning eller udgave. Overordnet set kan coaching siges at befinde sig i et krydsfelt mellem terapi, supervision og træning. Den coaching, som jeg tilbyder, er inspireret af systemiske, narrative og især løsningsfokuserede ideer. Jeg skal kort beskrive det særlige ved denne tilgang til coaching.

Løsningsfokuseret coaching

Løsningfokuseret coaching er en type coaching med særligt fokus på mål og målsætning. Det er en type coaching med særligt fokus på løsninger. Det er ikke en form for coaching, som må kende alle problemerne i dybden, før løsningerne kan nås. Der dvæles ikke på fejltagelser eller fejlslagne mål i fortiden, men på livet, som det vil se ud, efter at målene er opnået.

Min tilgang til coaching er desuden som mine øvrige ydelser bredt inspireret af systemiske og narrative teorier og praksisser. Dette betyder i forhold til coaching, at der, når det vurderes relevant, også vil inddrage metoder og spørgsmål ikke direkte indeholdt i ren løsningsfokuseret praksis. Hele paletten tages i brug ved behov, således at forstå, at min tilgang til coaching alt i alt er baseret på systemisk og narrativ tænkning, med særlig vægt på det løsningsfokuserede.

Hvor finder denne coaching sted?

Jeg tilbyder primært coaching i Gentofte, hvor jeg har lokaler, men kommer også gerne andre steder på Sjælland, bl.a. i firmaer eller organisationer. Dette er relevant ved coaching af større personalegrupper.


Læs også om dette under Personalesupervision.
Mit lokale ligger centralt i Gentofte, cirka 10 minutters gang fra Gentofte eller Bernstoffsvej Station, 2 minutters gang fra Gentoftegade. Adressen er Adolphsvej 43B. Se placeringen på kortet her.

Er du interesseret i mere overordnede refleksioner over coaching, kan du læse det her på hjemmesiden.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt