Annonce-coaching

Vil du have flere klienter?

Vil du have flere besøgende på din hjemmeside?

Har du brug for hjælp til en effektiv annoncering?

Mange psykologer og psykoterapeuter har lavet eller planlægger at få lavet en hjemmeside. Men hvordan får man folk ind på den? Internet-annoncering er et oplagt svar. Det betaler sig ret hurtigt – det er min egen erfaring - og andre, jeg har hjulpet, fortæller det samme.

Hvordan lokker man mange kunder til? Hvordan sikrer man sig, at det er de rette, der kigger forbi hjemmesiden? Hvordan målretter man en annoncekampagne?

Måske er du terapeut på grund af mere humanistiske interesser end for markedsføring. Måske vil du ikke bruge din tid på at sætte dig ind i alt det tekniske – den tid, som kan bruges på klienter. Måske har du lyst til at stå for det selv, men vil gerne guides i gang.

Jeg tilbyder konsulenthjælp til at starte en eller flere annoncekampagner op og eventuelt kigge dens effektivitet efter over tid. Vi kan enten aftale et møde, hvor vi sammen bygger det op, eller du kan lade mig udarbejde forslag til bl.a. annoncetekster, relevante søgeord og styring af budget.


Ring eller skriv og drøft med mig, hvis du tænker, at du kan have eller få behov for ”starthjælp”. Eller hvis du bare gerne vil have lidt gode ideer.

Er du interesseret i coaching af andre emner, eller supervision af din terapeutiske eller psykologiske praksis, kan du læse mere andetsteds på hjemmesiden.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt